Kattints a medálra!

1. Rész. 9 hazugság Karsai Újkígyós városi adakozása körül

2010.02.21. 14:33 Gardas666

A cikk:www.beol.hu/bekes/kozelet/viharos-karsai-vizit-ujkigyoson-288087

 

Az első:

Az emberek nem Karsaiék megérkezésének hírére gyűltek össze.
Ketten már a ház előtt várták Karsaiékat . Akikhez később a legnagyobb ellenzéki párt helyi elnöke is csatlakozott.
Az utcabeliek meg tudják mondani. E Gyurka már korán reggeltől ott furikázott a Széchenyi utcán. Állítólag azt figyelte meg, hogy élnek az ott lakók.
 
Véletlennek elég hihetetlen, hogy E Gyurinak pont aznap reggel támad ellenállhatatlan ingere, hogy megfigyelje, hogy élnek az emberek a Széchényi utcán az Árpád és a Jókai utca között.
Ha pedig nem véletlen, vajon honnan tudták mikor kell várni Karsaiékat?

A Második:

A segítséget hozó csapatot távozóban nem az utcán álldogálok és nem megtalálták.
Ugyan az a két ember aki már Karsaiék érkezésekor is arra vártak hogy balhézzanak. Folyamatosan hazugságokkal uszították az utcabelieket. Mint ahogy az érkezés is, úgy a távozás is jó alkalom volt a pankrációra.
Neki estek az újságíróknak is. Gyakorlatilag mindenkit provokáltak, akik ott voltak.
Azt félemlítették meg a legjobban aki segítségre szorul.

A harmadik:

Hazugság hogy Karsai csak négyévente jön kígyósra. Mindig, amikor Újkígyósra jön szervezett szidalmazók várják. Erről TV felvételek, hangfelvételek vannak. E Gyurka ilyen alkalmakkor, természetesen teljesen véletlenül mindig jelen van.
A képviselő Úr ahányszor Újkígyóson van mindig megalázó helyzetbe kényszerítik.
 
Most egy szegény, kiszolgáltatott embert áldoztak fel azért ugyan azok, hogy Karsait megalázzák.

A negyedik:

Hazugság hogy kampányfilm készült. Karsai Jóska több száz alkalommal adakozott már és minden esetben jelen voltak újságírók, vagy TV-sek. A legkevesebbet kampány időszakban adományozott. Akkor sem a kampány miatt, hanem azért mert rászorulókon kellett segíteni. 

Az ötödik:

Az, aki most hevesen "jó keresztény" módjára támadja Karsait, remélhetőleg jó keresztényhez illően akkor is ilyen serény, amikor a helyi rászorulókon kell segíteni a saját vagyonából.

A hatodik:

Hazugság hogy L-né mindenféle támogatást meg kapott. Ha így lenne már régen kaphatott volna pénzt a krízis alapból. Húzták halasztották a segélyek oda ítélését is. A környezettanulmányra is csak akkor küldték ki az ügyintézőt, amikor megtudták, hogy a helyi MSZP elnök többször járt L-né szánalmas viskójában.
Erre csak egy magyarázat lehet. L-né feltehetően nem azért nem kapott meg minden támogatást, mert tagja az MSZP-nek. Sokkal inkább valószínű, hogy azért mert jönnek a választások és jól jön a legnagyobb ellenzéki pártnak, ha eggyel többen szidják a kormányt, amiért nem segít a szegény rászorulókon.

A hetedik:

Hazugság, hogy decemberben 5 mázs fát kapott.
Ha így lenne, akkor nem kellett volna a helyi MSZP elnöknek fát vitetnie a szegénynek, hogy ne fagyjon meg karácsonyig.

A nyolcadik:

Hazugság, hogy L-né munkát talált és hogy e miatt nem járt be a gondozási központba. Több éve nincs munkája és már arra sem volt pénze, hogy az ebédet befizesse. Tízezer forintos tartozása volt csak a boltba, a barátokról-ismerősökről nem is beszélve. A jó szomszédtól hordja a vizet kannában, vödörben, egy műanyag lavorban fürdik a 6 négyzetméteres putrinak sem nevezhető fáskamrában, amit bérel. Itt tengeti az életét. A szomszédok, barátok, a helyi MSZP elnök segítik, támogatják amennyire erejükből telik.

A kilencedik:

Hazugság, hogy Karsai József nem kísérte figyelemmel Újkígyós problémáit. Mikor a helyi MSZP elnöktől megtudta, hogy az UFA dolgozók nem kapták meg a fizetésüket az Ő közbenjárására fizették ki haladéktalanul az elmaradásokat. Karsai Józsefet miután a képviselő testületi ülésen nyilvánosan megalázták személyesen járt közben azért, hogy Újkígyós megkapja a városi rangot. Bizonyos, hogy e nélkül újkígyósból nem lett volna város. Karsai ismeri Újkígyóst. Lehet, hogy jobban, mint az, aki kritizálja.

Folyt. köv... http://gardas666.blog.hu/2010/02/22/ami_igaz_az_igaz_3

komment

Címkék: mszp karsai szegénység szélsőség nyomor újkígyós

süti beállítások módosítása