4. Rész. Tévedett! 2

2010.02.23. 23:10 Gardas666

 Cikk:www.beol.hu/bekes/kozelet/viharos-karsai-vizit-ujkigyoson-288087

Előzmény: http://gardas666.blog.hu/2010/02/23/hogyan_szuletnek_ujkigyos_el_aruloi

Ami a cikkből kimaradt második rész: Tévedett!

 

Dr. Karsai Józsefet folyamatosan megalázó helyzetbe hozzák Újkígyós városban. Most is ez történt, és még valami nagyon csúnya, ami eddig nem. A két „ember”, -az egyiken zöld vadász sapkának tűnő fejfedő, amelyen csak remélni lehet, hogy nem kakastoll volt a dísz- esett neki a képviselőnek, betörve a megrémült szegény asszony portájára is.

A képviselő hívta fel a figyelmét, hogy azt enged be, akit be akar engedni.

Az asszony félve kérte menjenek ki. A balosok sorfalat álltak az asszony előtt és Karsai megindult feléjük, na erre kimentek az utcára.

*

A kamera nagy Úr! Felvett mindent. Elejétől a végéig. Azt is, ahogy a sofőr ijedtében beletolat a kerti csap aknájába 4 mázsa fával, és beszakad a betonfedő. (Tévedés ne essék a cső lefűrészelve, a víz ki van kötve.)

Meg azt is, miket mondtak azok ketten az asszonynak és Dr. Karsai József MSZP-s országgyűlési képviselőnek. A kamera Könyörtelen, minden rögzítve van.

Meg azt is, hogy E Gyurka is ott virít, szépen meglapulva, és beszól sunyin kívülről, mint egy a partvonalról, mintha csak tétlen szurkoló lenne a focimeccsen a Fradi- Dózsa rangadón. GPS-t Karsainak!

Meg azt is, hogy hogyan uszítják az utcabelieket, milyen hazugságokat terjesztenek. Mert a kamera csak pörög és a mikrofon éles.

Csak azt nem vette a kamera mit súgott a zöldsapkás Karsai fülébe, mit fognak csinálni az unokájával?

Az ajándékok, az adomány mind ennek ellenére átadásra került és ez is fel lett véve.

Karsaiék, az MSZP-sek és az MTV-s Újságírók elmentek a két alak rikácsolása közepette. L-né azt gondolta, most már minden rendben. Megnyugodhat. Bolti adósságok kifizetve, két hétig nincs gond az élelemre, a DÉMÁSZ tartozás is postázva, a fával pedig kihúzza tavaszig.

Tévedett! Korai volt az öröm, az igazi vesszőfutása, menetelés a kálvárián csak ekkor kezdődött. Ez még csak az előjáték volt, mint később kiderült.

Döbbenet, de szegény L-né meghurcoltatása csak akkor kezdődött el igazán, mikor egyedül maradt…

Amikor ketten, a zöldsapkás és a másik azt gondolták, már nincsenek tanuk, nincs kamera és nincs hangfelvétel, nincs bizonyíték.

Folyt. köv…http://gardas666.blog.hu/2010/03/01/5_resz_az_eroszak_i

komment

süti beállítások módosítása