Kattints a medálra!

3. Rész. Hogyan születnek Újkígyós (el)árulói 1.

2010.02.23. 11:42 Gardas666

A cikk: www.beol.hu/bekes/kozelet/viharos-karsai-vizit-ujkigyoson-288087

Előzmény: http://gardas666.blog.hu/2010/02/22/ami_igaz_az_igaz_3

Ami a cikkből kimaradt első rész: avagy az MSZP-s országgyűlési képviselő megérkezett.

*

Dr. Karsai Józsefet L-né telefonon is megkereste és segítséget kért tőle. A helyi MSZP elnök 2010. 02.16-án, kedden este beszélt az asszony érdekében Dr. Karsai József országgyűlési képviselővel. Csütörtök délelőtt már az asszonynál volt a segítség.

Azzal vádolták az asszonyt és a helyi MSZP szervezet elnökét, hogy rossz hírt keltettek és elárulták a várost.

______________________________________________________

2009 december elején jelezte az asszony a polgármesteri hivatalban, hogy nagyon súlyos helyzetbe került. Erre a jelzésre valóban történt reagálás, december végén kapott is kb. 3 mázsa fát.

Valóban kapott támogatást decemberben, januárban és februárban a szociális kártyán, melynek összege nem érte el a 2600 Ft-ot.

December elejétől február közepéig ez az a teljesítmény, amit egy krízishelyzetben lévő rokkant asszony számára lehetett nyújtani.

Kérte a krízis alapból való támogatást is, de azt nem kaphatott.

Közel három hónapig várt arra, hogy majd segítséget kap és végső kétségbeesésében fordult csak az MSZP-s országgyűlési képviselőjéhez.

És még van képe bárkinek azt állítani, hogy minden támogatást megkapott.

Ezért aláztak meg egy rokkant nyugdíjast Újkígyóson, aki gyakran az ebédjéért sem tudott elmenni, mert sokszor annyira fáj a lába?

Így történt, hogy meghurcoltak egy szerencsétlen és kiszolgáltatott embert. Gátlástalanul, a lényeg hogy Karsait lejárassák. Bizonyítsák, hogy rossz képviselő. Hogy ki a faszagyerek! Na csá

Újkígyóson az emberek nem szeretnek kérkedni a szegénységükkel. L-né sem akart mást csak a reménytelenségben egy kis reményt, egy kis lélegzetvételt a nagy teher alól.

*

Karsai terepjárója az ÚJKÍGYÓS táblánál várakozott 18-án reggel a bányató felől. S jött egy nagy fekete Audi a városból, mikor észrevette a terepjárót, hirtelen fékezett és uzsgyi, visszafordult.

Maga az is, hogy a legnagyobb ellenzéki párt helyi meghatározó személyisége, aki egyben önkormányzati képviselő is, véletlenül csütörtök reggel le-föl furikázott abban az utcában, ahol a segítségre szoruló asszony lakik, izgalmat okozott a környéken lakókban. Két, a város védelmében buzgó elhivatottságot mutató ember pedig szintén teljesen véletlenül a rokkant asszony portája előtt "sétált", amikor segíteni
az MSZP-s országgyűlési képviselő megérkezett.

Folyt. köv…http://gardas666.blog.hu/2010/02/23/tevedett

 

 

komment

Címkék: karsai szegénység újkígyós

süti beállítások módosítása